Startsida     Om Kören     Produktioner     Media     Kontakt     Gästbok     Sök till kören     Intranät   

Höst och Kalastider!

Hösten har kommit och vi närmar oss med stormsteg konserttider och inte minst vår årliga produktion Kalastider. Missa inte att boka in dessa 30 nov - 2 dec. Vi spelar 4 föreställningar torsdag till söndag och biljetterna är nu släppta!

Klicka här för att köpa biljetter!

Följ gärna också körinitiativet We Are voice som Örebro Studentsångare är inblandade i. Vi syns såväl i promotionfilmer som att vi kommer vara närvarande på Friends Arena den 4 november.

Följ oss gärna på sociala medier Facebook och instagram:
facebook.com/orebrostudentsangare
instagram.com/orebrostudentsangare


Här på Örebro Studentsångares virtuella hem kan du titta och lyssna på Örebro universitets blandade kör och se vilka evenemang som väntar kören den närmaste tiden.

Behöver ni underhållning till festen eller företagskonferensen? Att boka en kör förgyller ofta tillvaron och är faktiskt smidigare än vad man kan tro. Låter det intressant får ni mer än gärna skicka ett mail till vår dirigent Fredrik Berglund för prisförslag!Gästboken
Måndag 25/9 kl 18:20:
Håkan Gustafsson: Jag har en pärm med noter som tillhör. Tora Enqvist . Hör av dig til...


Senast inloggade
Johanna Z21/2 kl 13:22
Fredrik B20/2 kl 23:33
Unni S20/2 kl 22:04
Lovisa S20/2 kl 20:11
Anton K20/2 kl 20:11

2016-11-12

KALASTIDER - IS LOVE ALIVE?

Den 1-3 december är det äntligen dags att få uppleva "KALASTIDER" igen! För 17:e året i rad bjuds det in till en julkonsertserie som växt sig så populär i Örebroregionen att den numera blivit en tradition i Örebros kulturliv. Tusentals besökare har genom åren sökt sig till universitetet för att få uppleva scenisk körsång när den är som bäst och Örebro Studentsångare med vänner är minst sagt laddade för en ny utmaning.

Beställ biljetter via:
http://www.tickster.com/sv/events/search?q=KALASTIDER...

Föreställningen som spelas i den fantastiska lokalen Aula Nova på Örebro universitet är indelad i två akter med 20 min paus i mitten av föreställningen. Den totala föreställningstiden är ca 2 tim.

Föreställningstider:
Torsdag 1 dec 19.00
Fredag 2 dec 19.00
Lördag 3 dec 15.00 & 18.30
Biljettpriser:
Vuxen Ordinarie (200kr)
Student/Pensionär/Tidigare Studentsångare (150kr)
Barn upp till 12 år (100kr)

I samband med föreställningen släpps även Örebro Studentsångares nya skiva som är unik i flera slag. Örebro universitet publicerar tillsammans med ensemblen denna skivproduktion under namnet Örebro University Choir. På skivan hittar man flera av ensemblens älskade nummer som: Goliat, Hello, Viva La vida och inte minst Bridge over troubled water.

Hjälp oss gärna och dela och sprida denna information till era vänner.


Beställ biljetter via:
http://www.tickster.com/sv/events/search?q=KALASTIDER...
[ Tillbaka ]
 


  Örebro Studentsångare
c/o Ingvarsson, Hertig Karls Allé 66
703 40 Örebro
E-post: info@orebrostudentsangare.se
Orgnr: 875003-3931
Plusgiro: 920 99 71-2
   
 
I am very sad. Please send me my replica rolex watches back. If you send the Replica Watches again and it is the replica watches sale I get a severe punishment. I am afraid of the customs control. Please send the money back to me. I¡¯m not the last fake rolex from you understand correctly.