Startsida     Om Kören     Produktioner     Media     Kontakt     Gästbok     Sök till kören     Intranät   

Höst och Kalastider!

Hösten har kommit och vi närmar oss med stormsteg konserttider och inte minst vår årliga produktion Kalastider. Missa inte att boka in dessa 30 nov - 2 dec. Vi spelar 4 föreställningar torsdag till söndag och biljetterna är nu släppta!

Klicka här för att köpa biljetter!

Följ gärna också körinitiativet We Are voice som Örebro Studentsångare är inblandade i. Vi syns såväl i promotionfilmer som att vi kommer vara närvarande på Friends Arena den 4 november.

Följ oss gärna på sociala medier Facebook och instagram:
facebook.com/orebrostudentsangare
instagram.com/orebrostudentsangare


Här på Örebro Studentsångares virtuella hem kan du titta och lyssna på Örebro universitets blandade kör och se vilka evenemang som väntar kören den närmaste tiden.

Behöver ni underhållning till festen eller företagskonferensen? Att boka en kör förgyller ofta tillvaron och är faktiskt smidigare än vad man kan tro. Låter det intressant får ni mer än gärna skicka ett mail till vår dirigent Fredrik Berglund för prisförslag!Gästboken
Måndag 25/9 kl 18:20:
Håkan Gustafsson: Jag har en pärm med noter som tillhör. Tora Enqvist . Hör av dig til...


Senast inloggade
Johanna Z21/2 kl 13:22
Fredrik B20/2 kl 23:33
Unni S20/2 kl 22:04
Lovisa S20/2 kl 20:11
Anton K20/2 kl 20:11

2017-07-08

Örebro Studentsångare till Skansen den 13:e juli!

"Det är en härlig satsning som Skansen gör på Körsång och Körklangserien lockar stora artister att vara med och samarbeta med olika körer i landet. Att få jobba med musikalgenren och en av landets främste inom genren Peter Johansson känns oerhört inspirerande berättar Örebro Studentsångares dirigent Fredrik Berglund när vi får tag på honom mitt i det som vanligtvis är semester för alla körsångare.
Ja, det är ovanligt att vi som universitetskör gör gästspel under sommaren, men denna gång kändes det som att många saker träffade rätt. Att sedan programledaren Simon Ljungman & Fredrik Berglund är kollegor och jobbar mycket ihop gör ju samarbetet än mer naturligt"
Så, visst kommer ni och supportar oss, Örebro universitet och Körregionen när vi nästa torsdag står på Solidens scen på Skansen?
Hoppas vi ses!!
#örebrostudentsångare #örebrouniversitet #13juli #skansen #körklang
[ Tillbaka ]
 


  Örebro Studentsångare
c/o Ingvarsson, Hertig Karls Allé 66
703 40 Örebro
E-post: info@orebrostudentsangare.se
Orgnr: 875003-3931
Plusgiro: 920 99 71-2
   
 
I am very sad. Please send me my replica rolex watches back. If you send the Replica Watches again and it is the replica watches sale I get a severe punishment. I am afraid of the customs control. Please send the money back to me. I¡¯m not the last fake rolex from you understand correctly.