Startsida     Om Kören     Produktioner     Media     Kontakt     Gästbok     Sök till kören     Intranät   

Ett nytt år med nya möjligheter!!

Vilka kalas vi fick till under 2019 och med detta fortfarande varmt i minnet går vi nu in i en ny tid med akademisk högtid, valborgsmässofirande och vårkonserter! Under januari månad kommer vi lyssna på nya sångare, så är du intresserad fyll gärna i formuläret här direkt på webbsidan.

Vi ses!


Konsertkalender:
30 april Fira valborg vid Slottet (Örebro Slott)

Följ oss gärna på sociala medier Facebook och instagram:
facebook.com/orebrostudentsangare
instagram.com/orebrostudentsangare


Här på Örebro Studentsångares virtuella hem kan du titta och lyssna på Örebro universitets blandade kör och se vilka evenemang som väntar kören den närmaste tiden.

Behöver ni underhållning till festen eller företagskonferensen? Att boka en kör förgyller ofta tillvaron och är faktiskt smidigare än vad man kan tro. Låter det intressant får ni mer än gärna skicka ett mail till vår dirigent Fredrik Berglund för prisförslag!

Följ gärna också körinitiativet We Are voice som Örebro Studentsångare är inblandade i.
Gästboken
Torsdag 22/7 kl 23:38:
cjsrfejHfRVxpdV: write my essays writemyessayforme.web.fc2.com...


Senast inloggade
Axel R3/6 kl 06:53
Anton K29/4 kl 09:02
Unni S27/4 kl 19:05
Mikael S26/4 kl 21:38
Fredrik B16/3 kl 11:38

2017-07-08

Örebro Studentsångare till Skansen den 13:e juli!

"Det är en härlig satsning som Skansen gör på Körsång och Körklangserien lockar stora artister att vara med och samarbeta med olika körer i landet. Att få jobba med musikalgenren och en av landets främste inom genren Peter Johansson känns oerhört inspirerande berättar Örebro Studentsångares dirigent Fredrik Berglund när vi får tag på honom mitt i det som vanligtvis är semester för alla körsångare.
Ja, det är ovanligt att vi som universitetskör gör gästspel under sommaren, men denna gång kändes det som att många saker träffade rätt. Att sedan programledaren Simon Ljungman & Fredrik Berglund är kollegor och jobbar mycket ihop gör ju samarbetet än mer naturligt"
Så, visst kommer ni och supportar oss, Örebro universitet och Körregionen när vi nästa torsdag står på Solidens scen på Skansen?
Hoppas vi ses!!
#örebrostudentsångare #örebrouniversitet #13juli #skansen #körklang
[ Tillbaka ]
 


  Örebro Studentsångare
c/o Ingvarson, Engelbrektsgatan 45
702 13 Örebro
E-post: info@orebrostudentsangare.se
Orgnr: 875003-3931
Plusgiro: 920 99 71-2
   
 
I am very sad. Please send me my replica rolex watches back. If you send the Replica Watches again and it is the replica watches sale I get a severe punishment. I am afraid of the customs control. Please send the money back to me. I¡¯m not the last fake rolex from you understand correctly.