Startsida     Om Kören     Produktioner     Media     Kontakt     Gästbok     Sök till kören     Intranät   
   Körsångare    Örebro studentsångare    Nuvarande dirigent    Tidigare dirigenter    Bli stödmedlem!   

Gästboken
Söndag 2/5 kl 12:29:
hgLvMYWflEJ: How many days will it take for the cheque to clear? https://vet.tufts....


Senast inloggade
Axel R3/5 kl 15:05
Anton K29/4 kl 09:02
Unni S27/4 kl 19:05
Mikael S26/4 kl 21:38
Fredrik B16/3 kl 11:38

Örebro studentsångare

Örebro Studentsångare är en blandad kör som repeterar och har sin bas vid Örebro Universitet. Ensemblen består av 45 sångare med blandad bakgrund. Det som förenar är att alla någon gång har studerat vid Örebro Universitet.

Kören är en scenisk kör, dvs. kören arbetar i projekt där olika estetiska uttryck får utrymme. Sång, rytm, dans och teater är alla delar i föreställningarna. Eftersom kören arbetar med tematiska konserter blir repertoaren väldigt varierande. Allt från Griegs klassiska Ave Maris Stella till Rolling Stones Honky Tonk Woman kan få samsas i samma produktion vilket ger en stor spännvidd och ställer höga krav på sångare och dirigent.

En gång varje termin framför kören en specialskriven produktion, men de är också ofta ute och sjunger i andra sammanhang. Bara senaste månaderna har vi t.ex. kunnat se och höra dem i samband med bröllopsmiddagar, vårfirande i och runt ett antal affärer i Örebros innerstad samt vid representationsmiddagar på Örebro slott och stadshus. Att ha en kör i samband med ett arrangemang kan tyckas stort och exklusivt men är ofta ett mycket praktiskt och hanterbart musikinslag som uppskattas av de flesta.[ Tillbaka ]  

 
Örebro Studentsångare - våren 2008!


Örebro Studentsångare - hösten 2004!


  Örebro Studentsångare
c/o Ingvarson, Engelbrektsgatan 45
702 13 Örebro
E-post: info@orebrostudentsangare.se
Orgnr: 875003-3931
Plusgiro: 920 99 71-2
   
 
I am very sad. Please send me my replica rolex watches back. If you send the Replica Watches again and it is the replica watches sale I get a severe punishment. I am afraid of the customs control. Please send the money back to me. I¡¯m not the last fake rolex from you understand correctly.